لوبياپلو
با لوبیاپلو چطور هستید؟ امروز طرز پخت این غذای خوشمزه را یاد میدهم.
مواد لازم
لوبیا سبز 200 تا 300 گرم
گوشت گوساله یا گوسفند 300 گرم
پیاز یک عدد بزرگ
رب گوجه سه قاشق غذا خوری
گوجه رنده شده یه لیوان متوسط
فلفل دلمه ای (ترجیحا ۳ رنگ) نصف یه فلفل خرد شده
زردچوبه
نمک و فلفل
دارچین نصف قاشق چایخوری
آبلیمو دوقاشق غذاخوری
فلفل قرمز
سیب زمینی و نان برای ته دیگ
ابتدا پیاز را تفت داده و گوشت (قیمه شده) را اضافه کنید تا زمانی که آب گوشت جمع شود در ظرفی دیگر لوبیا سبز خرد شده را در روغن تفت داده و داخل گوشت بریزید.


در این زمان رب، زردچوبه، فلفل دلمه ای خرد شده و گوجه رنده شده را به مخلوط اضافه کرده.


بعد از چند دقیقه که آب گوجه ها کمتر شد آب اضافه کنید و اجازه دهید که گوشتها خوب بپزند و مایع جا بیافتد. (حدودا دو ساعت زمان برای اینکار لازم دارید).

در آخر نوبت چاشنی است. آب لیمو، دارچین و فلفل را هم اضافه کنید و نیم ساعتی بگذارید بجوشد تا آب خورش تمام شود.

برای آبکش کردن برنج هم به دستور کلم پلو مراجعه کنید. وقتی برنج تان آبکش شد، ته قابلمه تان را کمی روغن بریزید و ته دیگ دلخواهتان را بچنیند.

بعد خورش و برنج را لابه لا در قابلمه ریخته اما لایه آخر را برنج بریزید تا در آخر با آب زعفران لوبیا پلو را حسابی خوش رنگ کنید.

بعد بگذارید برنج دم بکشد.
لوبیا پلو حاضره!

نوش جان
چند نکته:
اگر مقدار گوجه های رنده شده زیاد باشد برنج تان خمیر می شود.
گوشت گوسفند لذیذ تر است اما غذایتان با گوشت گوساله خوشگل می شود.